Het geheim van de gestolen koffie

Als je denkt dat het artiestenleven vol is met luxe en glamour, dan kom je nog van een koude kermis thuis. Dat is ook iets wat ik ondervond toen ik laatst werd geboekt voor een trompetshow op een school. Ik kwam aan op de locatie en ging op zoek naar mijn contactpersoon. Toen ik hem had gevonden, verwachtte ik eigenlijk dat hij me naar mijn kleedkamer zou begeleiden, maar dat gebeurde niet. Hij zette me neer in de lerarenkamer en ging stilzwijgend naast me zitten. Denk er wat krekelgeluiden bij en je hebt de juiste vibe te pakken … Uiteindelijk verzamelde ik al mijn moed, en vroeg: ‘Sorry, maar zou ik misschien een kopje koffie kunnen krijgen?’. De man stond op, en gelukkig werd me al snel een kop koffie gebracht.

Na het kopje koffie voelde ik me helemaal klaar om op het podium te klimmen. Ik had zin om te spelen, en eenmaal op het podium was ik de ongemakkelijkheid van daarvoor helemaal vergeten. De show was fantastisch: ik heb de longen uit mijn lijf geblazen, alles gegeven, het publiek wild enthousiast. Ik keek het publiek in en zag mensen dansen met extatische blikken in hun ogen. Ze voelden de muziek die uit mijn trompet kwam. Op dat moment, daar op het podium, voelde ik me een superster van het kaliber van Miles Davis en Quincy Jones. Heerlijk …

Na het concert pakte ik zielsgelukkig mijn spullen weer in, dromend van een Valerio + DJ Khaled collab. Toen ik naar de uitgang liep hoorde ik iemand me naroepen. Was het een fan die een selfie wilde? DJ Khaled himself? Nope. Het was de barjuffrouw, of ik nog even wilde betalen voor mijn kopje koffie. Ja, doei hè. Full stardom heb ik misschien nog niet bereikt, maar voor sterallures is het nooit te vroeg.

Een klap(per) van 1350 euro …

Een klap(per) van 1350 euro …

Een klap(per) van 1350 euro … Als je naar het concert van een brassband gaat, wil je maar een ding: dansen! Genieten van heerlijke Caribische beats en Latin ritmes. Als een brassband ergens speelt betekent dat feest. Niet voor niets sta ik wekelijks met een brassband...

read more
De battle en de blonde baard

De battle en de blonde baard

De battle en de blonde baard The Battle of Drums is dé competitie voor brassbands in Nederland. De afgelopen drie jaar heb ik de competitie mogen winnen, maar geen enkele keer was zo mooi en bijzonder als de afgelopen editie. Deze keer deed ik mee met Ritmo...

read more
Mijn passie voor Salsa dansen

Mijn passie voor Salsa dansen

Mijn passie voor Salsa dansen Bijna iedereen weet dat muziek het belangrijkste ingrediënt in mijn leven is. Ik speel al jaren trompet en verdien er mijn geld mee. Maar wist je ook dat ik al jaren aan salsadansen doe? Salsa dansen - vooral met een mooie vrouw - vind ik...

read more
Open chat
Hulp nodig ?
Hallo
Hoe kunnen wij u helpen?