Contact Formulier

Welkom bij de contactpagina van Valerio de Gama, een veelzijdige en gepassioneerde trompettist, arrangeur en componist. Bent u op zoek naar een getalenteerde trompettist voor uw volgende project of evenement? Dan bent u hier aan het juiste adres! 

Heb je vragen? Ontdek hier hoe u Valerio kunt boeken en met hem kunt samenwerken. Contacteer ons gerust.

}

Professionele muzikanten

We garanderen hoogwaardige artiesten en uitvoeringen 

In heel Nederland

Onze artiesten zijn beschikbaar voor optredens op elke gewenste locatie
}

Stijlvolle presentatie

Onze artiesten zullen hun kostuums zorgvuldig afstemmen op de ambiance van jouw evenement

Muziek Genre

Wij spelen Jazz , Pop en covers aanvragen is mogelijk

YouTube video

Boekingen en Optredens:

Als u op zoek bent naar een ervaren trompettist? Valerio de Gama staat klaar om uw speciale gelegenheid te verrijken met zijn unieke muzikale talent. Met zijn brede ervaring en professionele aanpak zorgt Valerio voor een professionele ervaring, afgestemd op uw wensen en behoeften.

R

All-round Lead Trompettist

R

Altijd in stijl gekleed

R

Betrouwbaar en consistent 

Samenwerkingen en Opnames:

Valerio is niet alleen een begenadigd trompettist, maar ook een ervaren arrangeur en componist. Hij is beschikbaar voor studio-opnames, het maken van composities, arrangementen en elke vorm van muzikale samenwerking. Met zijn creativiteit en vakmanschap brengt Valerio elk project tot leven, of het nu gaat om een album, film, documentaire of reclamespot.

 

Over Valerio De Gama:

Valerio De Gama is een jonge en ambitieuze trompettist, arrangeur en componist met een kenmerkende sound en stijl. Zijn muzikale invloeden zijn divers en omvatten pop, jazz, Latin en Afro-Caraïbische muziek.

Met een focus op karakter, creativiteit en lyriek weet Valerio zijn publiek telkens weer te raken. Naast zijn werk als live-artiest is Valerio ook beschikbaar voor commerciële liveshows, tours, musicals, theaterproducties en film- en reclameproducties.

Onze jazz pakketten

Jazz solo

Valerio de Gama speelt solo op uw evenement, waarbij zijn sfeervolle tonen op trompet en flugelhorn zorgen voor een relaxte ervaring. Ondersteund door zorgvuldig geselecteerde backing tracks, biedt hij fijne live muziek en een professioneel accent aan Horeca-events, bruiloften en bedrijfsfeesten. 

R

Vanaf 30 tot 120 minuten

R

Incl. techniek & geluid

R

Saxofonist of Contrabassist

R

1 speeluur extra € 150,-

Vanaf € 450,-

Jazz duo

Ideaal voor corporate events, congressen, bruiloften, beurzen & horeca-evenementen! Trompettist & saxofonist, ondersteund door live backing tracks, brengen een veelzijdige mix van jazz en herkenbare pop nummers. 

 

R

Vanaf 30 tot 120 minuten

R

Incl. techniek & geluid

R

Saxofonist of Pianist

R

Herkenbare nummers

Vanaf € 500,-

Jazz trio

Geniet van ons Jazz Trio voor een onvergetelijke muzikale ervaring op jouw evenement. Met een combinatie van saxofoon, piano, Drums, en contrabas, bieden we een unieke mix van bekende jazz en pop nummers. De perfecte sfeer  voor uw event.

R

Vanaf 60 tot 180 minuten

R

Incl. techniek & geluid

R

Gitaar of zanger(es)

R

1 speeluur extra € 150,-

Vanaf € 750,-

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in, zelfs als u advies nodig heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.

  • 1
  • 2

Heeft u interesse in een samenwerking?

Valerio staat altijd open voor nieuwe uitdagingen en is enthousiast om zijn passie voor muziek te delen.

Wilt u samenwerken met Valerio de Gama? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Heb je nog vragen of wil je even bellen? Bel dan 06  439 982 96.

R

Altijd een scherp All-in tarief

R

Incl. techniek & geluid

R

Wij treden op in heel Nederland

Topkwaliteit Jazz

Onze getalenteerde muzikanten brengen een gevarieerde selectie van jazz, soul en moderne hits, waardoor we een rijke muzikale diversiteit bieden. U kunt op ons rekenen voor hoogwaardige jazz optredens die naadloos aansluiten op uw evenement.

Elegante stijl

Ervaar de perfecte combinatie van muziek en stijl. Onze muzikanten verschijnen altijd in stijlvolle pakken tijdens onze solo jazz shows, waardoor uw evenement een symbool wordt van klasse en verfijning.

Zorgeloze experience

Ontspan en laat ons de zorgen wegnemen. Dankzij onze All-Inclusive garantie verzorgen wij de complete muzikale setting voor de solo jazz show, inclusief professionele geluidssystemen die moeiteloos geïntegreerd worden, zelfs als het evenement al in volle gang is.

FAQ

Hoe kan ik Valerio de Gama boeken voor een optreden?
  • Om Valerio de Gama te boeken voor een optreden, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina. Vul eenvoudigweg uw gegevens in en geef aan wat voor evenement u organiseert en wat uw wensen zijn. We zullen zo snel mogelijk reageren om de details te bespreken en uw boeking te bevestigen.
Accepteert Valerio ook last-minute boekingen?
  • Ja, Valerio staat open voor last-minute boekingen, afhankelijk van zijn beschikbaarheid. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw vereisten zijn. We zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen en een fantastisch optreden te verzorgen.
Wat zijn de tarieven voor het boeken van Valerio?
  • De tarieven voor het boeken van Valerio de Gama variëren afhankelijk van factoren zoals de duur van het optreden, de locatie en eventuele specifieke verzoeken. Neem contact met ons op en geef ons wat meer informatie over uw evenement, zodat we een passende offerte kunnen maken die aan uw budget en behoeften voldoet.
Welke genres speelt Valerio?
  • Valerio de Gama is bedreven in verschillende muziekgenres, waaronder jazz, pop, Latin, en Afro-Caraïbische muziek. Hij past zijn repertoire graag aan op basis van de sfeer en het thema van uw evenement. Of u nu op zoek bent naar relaxte jazzklanken, Begrafenis Trompettist of opzwepende Latin ritmes, Valerio kan het leveren.
Is Valerio beschikbaar voor opnamesessies en samenwerkingen?
  • Absoluut! Valerio is niet alleen een getalenteerde live-artiest, maar ook een ervaren studio-muzikant, arrangeur en componist. Hij staat open voor samenwerkingen op het gebied van opnames, arrangementen maken en composities schrijven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw muzikale project tot leven te brengen.
Open chat
Hulp nodig ?
Hallo
Hoe kunnen wij u helpen?