Biografie Valerio de Gama

Welkom in mijn muzikale wereld, waar melodieën verhalen vertellen en emoties tot leven komen. Stap binnen en ontdek de unieke klanken en persoonlijke verhalen die mijn muziek definieert.

Heb je vragen ? Contacteer ons gerust.

}

Professionele muzikanten

We garanderen hoogwaardige artiesten en uitvoeringen 

In heel Nederland

Onze artiesten zijn beschikbaar voor optredens op elke gewenste locatie
}

Stijlvolle presentatie

Onze artiesten zullen hun kostuums zorgvuldig afstemmen op de ambiance van jouw evenement

Muziek Genre

Wij spelen Jazz , Pop en covers aanvragen is mogelijk

YouTube video

Muzikale Reis

Valerio’s muzikale reis begon in Suriname, een land doordrenkt van muzikale tradities en klanken. Als kind zong hij vol overgave in het koor van de Wanicakerk, waarbij Gospel zijn passie voor muziek aanwakkerden. De lokale muziekgenres, zoals kaseko en kawina, vulden de lucht en voedde zijn muzikale reis. Deze vroege ervaringen in Suriname vormden de kiem van zijn muzikale identiteit en zetten de toon voor zijn toewijding aan de kunst van het creëren van muziek.

Gedreven door passie en vastberadenheid begon Valerio al op jonge leeftijd zijn muzikale reis. Als drummer in een brassband verkende hij een spectrum van ritmes en genres, van Latin tot traditionele ritmes en ontwikkelde hij een diep begrip van de Afro-Caraïbische muziektradities.

Gevoed door zijn omgeving en zijn eigen innerlijke brand, vond Valerio inspiratie in een eclectische mix van genres tot de verleidelijke melodieën van de Surinaamse folklore. Deze diverse invloeden vormden de bouwstenen van zijn unieke muzikale identiteit.

Muzikale Stijl & Missie

Valerio’s muzikale stijl is een levendige collage van culturele invloeden, geworteld in de tradities van jazz, Latin, en Afro-Caribische muziek. Zijn spel wordt gekenmerkt door een krachtige ritmische expressie en karakter. Met een scherp oog voor detail, omarmt Valerio een heldere visie. Hij streeft ernaar om door middel van zijn muziek verbinding te leggen met alle luisteraars. 

Valerio’s bescheiden missie is om zijn muziek te delen en daarmee een positieve impact te hebben op anderen. Hij streeft ernaar om zijn luisteraars te verrijken met zijn muzikale creaties, hen te laten genieten van de schoonheid van de muziek. Met zijn professionele benadering en toewijding aan zijn vak hoopt hij eenvoudigweg een beetje vreugde en inspiratie te brengen in het leven van anderen.

Toekomst plannen

Valerio omarmt met oprechte interesse de mogelijkheid van toekomstige samenwerkingen, zowel binnen als buiten zijn eigen genre.

Hij ziet het als een waardevolle gelegenheid om nieuwe muzikale horizonten te verkennen en diepgaande connecties te smeden die de kracht van muziek overstijgen. Door samen te werken met andere getalenteerde artiesten, streeft hij ernaar niet alleen zijn eigen creatieve grenzen te verleggen, maar ook een sfeer van inspiratie te creëren voor anderen. Deze samenwerkingen bieden een unieke kans om de diversiteit en veelzijdigheid van muziek te vieren, terwijl ze tegelijkertijd een diepgaande en blijvende impact kunnen hebben op zowel artiesten als luisteraars.

Met een scherp oog op de toekomst, heeft Valerio ambitieuze plannen om zijn artistieke horizon te verbreden. Van nieuwe composities en albumprojecten tot grensverleggende samenwerkingen, hij staat klaar om de wereld te verrassen en te inspireren met zijn muziek.

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in, zelfs als u advies nodig heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.

  • 1
  • 2

Heeft u interesse in een samenwerking?

Valerio staat altijd open voor nieuwe uitdagingen en is enthousiast om zijn passie voor muziek te delen.

Wilt u samenwerken met Valerio de Gama? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Heb je nog vragen of wil je even bellen? Bel dan 06  439 982 96.

R

Altijd een scherp All-in tarief

R

Incl. techniek & geluid

R

Wij treden op in heel Nederland

Open chat
Hulp nodig ?
Hallo
Hoe kunnen wij u helpen?