Oranje Mascotte huren

Perfect Voor Festivals, Sport-evenementen & Carnaval

De levendige mascotte die trompet en grote trommel meesterlijk combineert. Van sportevenementen tot festivals, zet hij het publiek in vuur en vlam. Interactief en vol humor, speelt hij spellen, nodigt uit tot meezingen en brengt een onweerstaanbare vrolijkheid naar elk evenement.

De levendige mascotte die trompet en grote trommel meesterlijk combineert. Van sportevenementen tot festivals, zet hij het publiek in vuur en vlam. Interactief en vol humor, speelt hij spellen, nodigt uit tot meezingen en brengt een onweerstaanbare vrolijkheid naar elk evenement.

Minimum: 5 min.

Maximum: 90 min.

Akoestisch optreden

 Luid in volume

Genre: Pop / House

Aanvragen mogelijk

Te boeken op alle dagen

24-7

Te boeken in alle provincies

Onze Oranje Leeuw: trompet, trommel, en tonnen humor.

Feest gegarandeerd!

Over “Onze Oranje Leeuw”

Over Ons

Welkom bij de Oranje Leeuw show, een ongeëvenaarde mascotte met een onderscheidende artistieke touch. Gewapend met een imposante trommel en trompet, brengt deze levendige entertainer een unieke mix van ritme en melodie naar diverse evenementen.

Deze unieke combinatie is niet alleen visueel opvallend, maar ook auditief verrassend en nog nooit eerder vertoond. Het is meer dan een show; Een ervaring die traditioneel entertainment overstijgt.

Achter “Onze Oranje Leeuw” schuilt een diepere missie. Wij streven ernaar voor ieder wat wils entertainment te bieden en de energie te verhogen tijdens belangrijke wedstrijden en evenementen. De show is ontworpen voor een breed publiek, met specifieke focus op sportevenementen, carnavals, koningsdag, festivals en parades. De sfeer is gezellig, energiek en doordrenkt met humor, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat voor elke toeschouwer.

“Onze Oranje Leeuw” is meer dan een mascotte; het is een unieke herinnering. De kernboodschap is eenvoudig maar krachtig: onthoud de unieke beleving die je nog nooit eerder hebt gezien of ervaren. Boek “Onze Oranje Leeuw” voor een garantie op een onvergetelijk evenement.

Het Optreden van “Onze Oranje Leeuw”

Het optreden

De show begint met de grandioze entree van de muzikale mascotte op locatie. Na een zorgvuldige voorbereiding in de kleedkamer betreedt “Onze Oranje Leeuw” het podium of tribune, pronkend met zijn opvallende oranje outfit en imposante trommel en trompet.

Onze oranje leeuw speelt dan op de afgesproken tijd zijn Trompet en de grote trommel tegelijkertijd. De beste manier om het publiek op te hypen.

Wat “Onze Oranje Leeuw” werkelijk onderscheidt, is de interactie en betrokkenheid met het publiek. De herkenbare deuntjes op de trompet en opzwepende ritmes op de trommel nodigen het publiek uit om mee te zingen en te dansen. Het publiek wordt constant betrokken, en de mascotte zorgt voor een levendige sfeer.

De impact van de show is onmiskenbaar. “Onze Oranje Leeuw” levert niet alleen entertainment, maar een publiekservaring die blijvende herinneringen creëert. Na het zien van de show neemt het publiek een energieke, grappige en opzwepende ervaring mee. Boek “Onze Oranje Leeuw” voor een onvergetelijke show die niet alleen de verwachtingen overtreft, maar ook de lachspieren in beweging zet.

Onze Garanties Voor jou

CONSISTENTIE EN KWALITEIT VERZEKERD​

100% Akoestisch

Onze show is volledig akoestisch, belooft ongekende zuiverheid in trompettonen en trommelritmes. Ervaar een rijke, natuurlijke klank die de zintuigen prikkelt.

UW Lach en genot GARANTIE

100% lachen ! 

Lachspieren worden in beweging gezet! We garanderen een hilarische ervaring doordrenkt met humor en genot, waardoor elke toeschouwer straalt van vreugde.

Gegarandeerd de tent op zijn kop!

Publieks interactie

Onze interacties gaan verder dan verwachtingen. Het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het feest met zang, dans en lach. Een interactieve garantie voor vreugde.

Tarieven

Oranje Mascotte  FAQ

Antwoorden op Jouw Vragen Over het Boeken van onze Oranje Mascotte.

Waarom is "Onze Oranje Leeuw" de perfecte keuze voor mijn evenement?

Onze Oranje Leeuw” brengt een unieke mix van humor, interactie, en meesterlijke akoestische prestaties met trompet en trommel. Een levendige mascotte die elk evenement onvergetelijk maakt.

Hoe onderscheidt "Onze Oranje Leeuw" zich van andere opties?

Wij onderscheiden ons door de perfecte combinatie van visuele aantrekkingskracht, auditieve verrassingen, en interactief entertainment. Een ongeëvenaarde show die de verwachtingen overtreft.

Voor welke gelegenheden is "Onze Oranje Leeuw" ideaal?

Perfect voor festivals, sportevenementen, carnavals, koningsdag, en meer! Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor elke viering die een vrolijke en energieke sfeer nodig heeft.

Hoe verloopt het boekingsproces voor "Onze Oranje Leeuw"?

Het boekingsproces is eenvoudig en duidelijk. Neem contact met ons op via mail, geef de details van uw evenement door, en wij zorgen voor een naadloze ervaring.

Wat is de tariefstructuur voor het huren van deze oranje mascotte?

Onze tarieven zijn flexibel en transparant. Boek “Onze Oranje Leeuw” voor een minimale duur van 5 minuten tot maximaal 180 minuten. Neem contact op voor gedetailleerde informatie over covers, aanvragen en beschikbaarheid op alle werkdagen 24/7 in alle provincies.

Heb nog meer vragen? Mail ons voor meer informatie! 

Oranje Mascotte huren

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in, zelfs als u advies nodig heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.

  • 1
  • 2

Meer van onze pakketten Voor uw speciale moment.

Open chat
Hulp nodig ?
Hallo
Hoe kunnen wij u helpen?