Brassband boeken

Transformeer jouw evenement met Request Brassband – experts in Caribische ritmes en veelzijdig entertainment. Van energieke optredens tot maatwerk voor elk feest, ervaar professionele muziek die jouw evenement naar nieuwe hoogten tilt.

Heb je vragen, wil je een offerte voor een optreden? Contacteer ons gerust.

}

Professionele muzikanten

We garanderen hoogwaardige artiesten en uitvoeringen 

In heel Nederland

Onze artiesten zijn beschikbaar voor optredens op elke gewenste locatie
}

Stijlvolle presentatie

Onze artiesten zullen hun kostuums zorgvuldig afstemmen op de ambiance van jouw evenement

Muziek Genre

Wij spelen Jazz , Pop en covers aanvragen is mogelijk

YouTube video

Kies voor een geweldig optreden

Met ritmes doordrenkt van Caribische en Surinaamse tradities, voegen wij een onvergetelijke klank toe aan jouw congres, bruiloft of evenement met een opzwepend optreden van onze Brassband.

Of je nu kiest voor een relaxte achtergrond die de perfecte sfeer creëert of voor een uitbundige hoofdact die de menigte laat dansen, wij passen ons met plezier aan jouw wensen aan. Laat ons de tropische beat brengen en jouw gelegenheid omtoveren tot een feestelijke viering vol exotische klanken en vreugde.

R

Fantastische artiesten

R

Altijd in stijl gekleed

R

All-in vanaf € 450,-

Het optreden

Met vakkundige muzikanten die gespecialiseerd zijn in Salsa, Reggae, Soca en Calypso, verzekeren wij een optreden vol energie en opwinding. Onze professionele aanpak garandeert dat jouw gasten meegenomen worden op een muzikale reis waar stilzitten geen optie is.

Of het nu gaat om een intiem feestje, grootschalig evenement, bruiloft, of bedrijfsfeest, wij passen ons naadloos aan. Onze brassband is geschikt voor binnen- en buitenoptredens, en we passen ons moeiteloos aan verschillende locaties en publieksgroottes.

Het verder dan muziek; het is een interactieve ervaring waarbij ons publiek centraal staat. Of het nu gaat om meeklappen, meezingen of zelfs een spontane danssessie, wij betrekken jouw gasten actief in het feestelijke spektakel.

Bij Request Brassband staat jouw wens centraal. Heb je een speciaal verzoeknummer? Laat het ons weten, en we integreren het naadloos in ons repertoire. Jouw persoonlijke touch maakt ons optreden uniek en onvergetelijk.

Over ons

Welkom bij Request Brassband, waar vakmanschap en jarenlange ervaring samenkomen. Onze getalenteerde muzikanten zijn niet alleen gepassioneerd over hun vak, maar brengen ook een schat aan ervaring mee in verschillende muziekgenres.

Met een repertoire dat varieert van caribische ritmes tot hedendaagse pop, zorgen wij voor een verfijnde en veelzijdige muzikale ervaring.

Of het nu gaat om een chique gala, een exclusief diner, of een informele receptie, wij passen ons aan aan jouw specifieke stijl en de sfeer van het evenement. Onze brassband biedt maatwerk, waarbij we zorgvuldig de muzikale selectie en arrangementen afstemmen op de unieke kenmerken van jouw gelegenheid. Kies voor stijl, kies voor Request Brassband.

Bij Request Brassband gaat het niet alleen om de muziek, maar ook om de professionele uitstraling. Onze muzikanten verschijnen in smaakvolle outfits die perfect passen bij de elegantie van jouw evenement. Laat ons jouw evenement transformeren met de warmte van de Cariben.

Onze pakketten

Kleine Formatie

Ervaar de professionele klasse van onze Kleine Caribische Brassband, die een mix van Caribische covers en populaire nummers brengt. Perfect voor intieme bijeenkomsten en evenementen waar interactie met het publiek centraal staat, en waar de tropische sfeer van de eilanden tot leven komt.

R

Vanaf 10 tot 30 minuten

R

100% Akoestisch 

R

Inclusief percussionisten 

R

4-6 Muzikanten

Vanaf € 450,-

Middel Formatie

Ontdek de veelzijdigheid van onze Middelgrote Caribische Brassband, die met passie Caribische hits en populaire nummers ten gehore brengt. Ideaal voor bruiloften, straatfeesten en bedrijfsevenementen waarbij interactie met het publiek en een professionele uitvoering hand in hand gaan.

R

Vanaf 10 tot 30 minuten

R

100% Akoestisch

R

Inclusief Trompettisten 

R

5-7 Muzikanten

Vanaf € 500,-

Grote Formatie

Ervaar onze Caribische Brassband, die met een meeslepende mix van Caribische covers en populaire hits het publiek entertaint. Speciaal ontworpen voor grootschalige festivals, parades en grote vieringen, waarbij interactie met het publiek en een professionele performance de kern vormen van een onvergetelijke ervaring.

R

Vanaf 10 tot 30 minuten

R

100% Akoestisch

R

Inclusief Trompettisten 

R

8-12+ Muzikanten

Vanaf € 750,-

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in, zelfs als u advies nodig heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.

 • 1
 • 2

Brassband boeken?

Vraag een offerte aan en je ontvangt van ons de prijzen en beschikbaarheid voor jouw event. Heb je nog vragen of wil je even bellen? Bel dan 06  439 982 96.

R

Altijd een scherp All-in tarief

R

Incl. techniek & geluid

R

Wij treden op in heel Nederland

Bruisende energie

Onderga een onvergetelijke ‘Brui­sende Energie’ met onze opzwepende Caribische ritmes, die jouw evenement tot leven wekken met dynamiek, enthousiasme en onmiskenbare klanken.

Stijlvol afgestemd

Ontvang ‘Stijlvol Maatwerk’ waarbij onze brassband zich exclusief aanpast aan jouw evenement, met zorgvuldig afgestemde stijl en ambiance voor een onvergetelijk muzikaal spektakel.

Interactieve beleving

Maak van jouw evenement een ‘Betrek­kelijk Feest’ met onze interactieve benadering, waar gasten actief deelnemen aan een ongekend feestelijke sfeer, van meeklappen tot dansen op onze Caribische ritmes.

FAQ

Welke formaties biedt Request Brassband?
 • Request Brassband biedt diverse formaties, zodat we perfect kunnen inspelen op de behoeften van jouw evenement. Onze Kleine Formatie, bestaande uit 5-7 getalenteerde muzikanten, is ideaal voor een knus feestje. Voor een grotere impact en een uitgebreider geluid hebben we de Middel Formatie, samengesteld met 7-10 muzikanten. En voor een groots en meeslepend spektakel bieden we de Grote Formatie aan, inclusief dansers en percussionisten.

Wat maakt Request Brassband geschikt voor diverse gelegenheden?
 • Request Brassband is de perfecte keuze voor festivals, huisfeestjes, bruiloften en corporate events. Onze flexibele formaties stellen ons in staat om ons aan te passen aan elke setting. Met een breed scala aan akoestische opties en een allround repertoire creëren we de gewenste sfeer voor jouw specifieke gelegenheid.

  Onze professionele muzikanten, gespecialiseerd in Salsa, Reggae, Soca en Calypso, nemen jouw gasten mee op een muzikale reis waar stilzitten geen optie is. Of het nu een intiem feestje, grootschalig evenement, bruiloft of bedrijfsfeest is, we passen ons naadloos aan.

Wat onderscheidt Request Brassband ?
 • Bij Request Brassband komt vakmanschap en jarenlange ervaring samen. Onze muzikanten, gedreven door passie, brengen niet alleen Caribische ritmes maar ook hedendaagse popmuziek naar een verfijnd en veelzijdig niveau.

  Onze interactieve benadering gaat verder dan alleen muziek. We betrekken actief het publiek bij het feestelijke spektakel. Of het nu gaat om meeklappen, meezingen of zelfs een spontane danssessie, we creëren een betrokken en feestelijke sfeer waarbij jouw gasten een integraal onderdeel van het Caribische festijn worden.

Eenvoudig en duidelijk boekingsproces

Ons boekingsproces is eenvoudig en transparant. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, wij bieden een gestroomlijnd proces:

 1. Contacteer Ons: Via e-mail, telefoon of ons offerte formulier.
 2. Persoonlijke Consultatie: We nemen de tijd om uw evenement en voorkeuren te bespreken.
 3. Op Maat Gemaakte Offerte: U ontvangt een voorstel op maat, afgestemd op uw wensen.
 4. Bevestiging: Na uw goedkeuring zetten we de laatste details op een rijtje en ontvangt u een contract.
Open chat
Hulp nodig ?
Hallo
Hoe kunnen wij u helpen?