New Orleans Jazz Brassband

Ontdek de essentie van New Orleans , dé jazz brassband voor elke gelegenheid. Onze fanfare band, compleet met trompetten en trombones, brengt de ziel van jazz naar jouw evenement. Wij zorgen voor een onvergetelijke sfeer.

Heb je vragen, wil je een offerte voor een optreden? Contacteer ons gerust.

}

Flexibele tijden

Optredens te boeken vanaf 10 minuten tot 3 uur lang.

In heel Nederland

Wij treden op in heel Nederland.

}

Alle dagen

24/7 klaar voor elk optreden, geen tijd is ons te gek.

Muziek

Wij spelen Jazz muziek en covers aanvragen is mogelijk

Kies voor een geweldig optreden

Met jazz die diep geworteld zit in ons wezen, brengen wij een onvergetelijke dimensie naar jouw congres, bruiloft of evenement met een levendig optreden van onze Jazz Brassband.

Of je nu een rustige sfeer wilt creëren met subtiele achtergrondmuziek of op zoek bent naar een spetterende hoofdact, wij passen ons moeiteloos aan jouw wensen aan. Laat ons de toon zetten en jouw bijeenkomst transformeren tot een onvergetelijke ervaring vol muzikale verfijning en enthousiasme.

R

Fantastische artiesten

R

Altijd in stijl gekleed

R

All-in vanaf € 450,-

Het optreden

Beleef New Orleans met Onze Fanfare: Met echte New Orleans Jazz en Moderne Hits en Passie Samenkomen op uw Bedrijfsevenement, Bruiloft, Congres of Carnaval/parade.

Onze fanfare brengt de authentieke sfeer van New Orleans rechtstreeks naar uw evenement, met een dynamische mix van traditionele jazzsongs en moderne hits. Onze sets, elk circa 20 minuten of meerdere sets van 10 minuten, worden uitgevoerd door proffesionele koperblazers.

Onze optredens zijn meer dan alleen luisteren; ze zijn een interactieve ervaring. Onze muzikanten betrekken het publiek bij de show ook bieden wij de mogelijkheid om specifieke nummers aan te vragen die een bijzondere betekenis hebben voor uw evenement.

Over ons

Onze New Orleans Jazz Fanfare Brassband brengt de ongetemde energie van New Orleans naar uw evenement. Onze muzikanten, elk met een hart dat klopt voor authentieke jazz, blazen leven in elke noot.

Wij brengen een stukje New Orleans naar u toe, met een repertoire dat zowel hedendaagse trendy pop songs als klassieke jazznummers omvat. Het is onze missie om van uw evenement een onvergetelijk feest te maken waarover gesproken wordt.

Bij ons krijgt u meer dan een optreden; u krijgt een ervaring die zowel u als uw gasten meeneemt op een muzikale reis. Van intieme tot grootse events, wij zorgen ervoor dat uw evenement een unieke sfeer uitademt, doordrenkt met de authentieke spirit van New Orleans jazz.

Onze jazz pakketten

Kleine Formatie

Ideaal voor festivals, bruiloften & corporate events. Beleef de energie van New Orleans met onze energieke fanfareband, compleet met trompetten en trombones spelen we in de caribische stijl. 

R

4-5 Muzikanten

R

Vanaf 10 tot 30 minuten

R

100% Akoestisch 

R

Inclusief percussionisten 

Vanaf € 450,-

Middel Formatie

Laat je gasten swingen op de opzwepende tonen van onze Jazz New Orleans fanfare, ideaal voor huwelijken, Corporate events en andere bijzondere gelegenheden die een sprankje speelsheid en elegantie kunnen gebruiken.

R

6-7 Muzikanten

R

Vanaf 10 tot 30 minuten

R

Inclusief Percussionisten 

R

100% Akoestisch

Vanaf € 600,-

Grote Formatie

Maak van je evenement een spectaculaire ervaring met onze indrukwekkende Jazz New Orleans fanfare, speciaal ontworpen voor prestigieuze gala’s, exclusieve diners en recepties waarbij alleen het beste goed genoeg is.

R

8-12+ Muzikanten

R

Vanaf 10 tot 30 minuten

R

Trompettisten + Trombonisten 

R

Danseressen of Vuurspuwer 

Vanaf € 850,-

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in, zelfs als u advies nodig heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.

 • 1
 • 2

Jazz brassband boeken?

Vraag een offerte aan en je ontvangt van ons de prijzen en beschikbaarheid voor jouw event. Heb je nog vragen of wil je even bellen? Bel dan 06  439 982 96.

R

Altijd een scherp All-in tarief

R

Incl. techniek & geluid

R

Wij treden op in heel Nederland

Veelzijdig repertoire

Wij beloven een veelzijdig repertoire dat de essentie van New Orleans weerspiegelt. Onze fanfare brengt niet alleen traditionele jazznummers, maar omvat ook hedendaagse trendy pop songs. Ons veelzijdige repertoire staat garant voor een geslaagde performance.

New Orleans Vibes

Onze garantie voor authentieke New Orleans energie verzekert u van een ongetemde, opzwepende sfeer op uw evenement. Onze muzikanten, met een diepe passie voor authentieke jazz, brengen de onmiskenbare spirit van New Orleans tot leven in elke noot.

Swingen in stijl

Garandeert niet alleen een optreden, maar ook een interactieve en persoonlijke ervaring. Betrek het publiek bij de show en vraag specifieke nummers aan die een bijzondere betekenis hebben voor uw evenement, waardoor elke performance uniek en memorabel wordt.

FAQ

Waarom onze New Orleans Jazz Brassband de perfecte keuze is voor uw evenement

Ontdek de authentieke vibraties van New Orleans jazz met onze gerenommeerde brassband, die een ongeëvenaarde muzikale energie naar uw evenement brengt. Onze band, bestaande uit geschoolde musici met een diepe passie voor de rijke geschiedenis en het levendige heden van jazz, zorgt voor een unieke en gedenkwaardige ambiance die gegarandeerd elke bijeenkomst transformeert in een spectaculaire viering.

Wij onderscheiden ons door
 •  

  • Dynamische Uitvoeringen: Onze expertise in New Orleans jazz garandeert een repertoire dat niet alleen uw voeten doet bewegen, maar ook uw hart sneller laat kloppen, met elk optreden op maat gemaakt om uw evenement te verrijken.

   

  • Op maat gemaakte Muziek Arrangementen: Elk evenement is uniek, en daarom stemmen wij onze optredens zorgvuldig af op uw specifieke wensen, om een sfeer te creëren die naadloos aansluit bij de gelegenheid.

   

  • Elegante Presentatie: Onze muzikanten kleden zich in de fijnste outfits die de essentie van de New Orleans jazzcultuur uitstralen, waardoor ze een visueel spektakel toevoegen aan uw evenement.
Ideaal voor een breed scala aan gelegenheden

Van festivals en bedrijfsevenementen tot intieme bruiloften en energieke parades, onze New Orleans Jazz Brassband voegt een authentieke jazzsfeer toe die elke gelegenheid verheft. 

 • Festivals: Onze levendige jazznummers brengen de geest van New Orleans naar elk festival, waardoor een onvergetelijke atmosfeer ontstaat.
 • Bedrijfsevenementen: Maak van uw zakelijke bijeenkomst een memorabel moment met onze stijlvolle en energieke performances.
 • Bruiloften: Voeg een laagje romantiek en vreugde toe aan uw speciale dag met onze hartverwarmende jazzklanken en verzoeknummers die u wilt laten uitvoeren door ons.
 • Parades en Optochten: Laat de straten swingen met onze band, die zorgt voor een meeslepende en feestelijke vibe.
 • Privéfeesten en Verjaardagen: Onze muziek maakt elk persoonlijk evenement uitzonderlijk en onvergetelijk. Happy birthday in de New Orleans Jazz Style! 
Eenvoudig en duidelijk boekingsproces

Het organiseren van uw evenement met onze New Orleans Jazz Brassband is moeiteloos en transparant. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, wij bieden een gestroomlijnd proces:

 1. Contacteer Ons: Via e-mail, telefoon of ons offerte formulier.
 2. Persoonlijke Consultatie: We nemen de tijd om uw evenement en voorkeuren te bespreken.
 3. Op Maat Gemaakte Offerte: U ontvangt een voorstel op maat, afgestemd op uw wensen.
 4. Bevestiging: Na uw goedkeuring zetten we de laatste details op een rijtje en ontvangt u een contract.
Open chat
Hulp nodig ?
Hallo
Hoe kunnen wij u helpen?