Jazz Solo show

Valerio de Gama speelt solo op uw evenement, waarbij zijn sfeervolle tonen op trompet en flugelhorn zorgen voor een relaxte ervaring. Ondersteund door zorgvuldig geselecteerde backing tracks, biedt hij fijne live muziek en een professioneel accent aan Horeca-events, bruiloften en bedrijfsfeesten. 

Heb je vragen, wil je een offerte voor een optreden? Contacteer ons gerust.

}

Flexibele tijden

Optredens te boeken vanaf 10 minuten tot 3 uur lang.

In heel Nederland

Wij treden op in heel Nederland.

}

Alle dagen

24/7 klaar voor elk optreden, geen tijd is ons te gek.

Muziek

Wij spelen Jazz muziek en covers aanvragen is mogelijk

Kies voor een geweldig optreden

Jazz zit in ons bloed en wij maken jouw congres, bruiloft of event helemaal af met een spetterend jazz optreden.

Rustig als achtergrond muziek voor een perfecte setting of juist als spetterend hoofdact. In overleg passen wij ons aan aan jouw wensen.

R

Fantastische artiesten

R

Altijd in stijl gekleed

R

All-in vanaf € 450,-

Het optreden

Mijn Jazz solo optreden is een melodieuze afstemming tussen live instrumentatie en professionele backing tracks.

Met mijn flügelhorn en trompet bied ik een muzikale ervaring die perfect samensmelt met de omgeving. De zorgvuldige selectie van nummers, variërend van traditionele jazz tot ontspannen pop en soul, belooft mijn optreden een vleugje klasse en goede sfeer.

Equipment

De professionele geluidssystemen die ik in bezit heb selecteer ik afhankelijk van de locatie. Of het nu een klein gezelschap betreft of een groter publiek tot 400 man, ik zorg voor technische perfectie. 

Ik betrek het publiek bij mijn Jazz solo optreden met interactieve elementen en verzoeknummers on the spot. Mijn repertoire wordt afgestemd op de wensen van het publiek en de gelegenheid. 

Over ons

Laat het gevoel over je heen komen met fijne jazzklanken van mijn solo show. Mijn flügelhorn en trompet brengen ontspanning en elegantie in elke setting.

Met de mogelijkheid om een saxofonist toe te voegen, creëer ik een muzikale ervaring geïnspireerd op grootheden als Miles Davis en Chet Baker. Geschikt voor diverse gelegenheden van Bedrijfsevenementen, Beurzen, Congressen, bruiloften tot Horeca-gelegenheden. Deze Jazz show belooft een veelzijdige toevoeging voor een publiek van alle leeftijden. 

 De sfeervolle melodieën van mijn Jazz solo show nemen je mee op een muzikale reis. Met zorgvuldig geselecteerde nummers, variërend van traditionele jazz tot relaxte interpretaties van populaire hits, biedt mijn show een uniek repertoire.

Ik speel live op de flügelhorn en trompet op professionele backing tracks met interactieve elementen en de mogelijkheid tot verzoeknummers. Ik bezit diverse proffesionele geluidssystemen en een brede keuze aan stijlvolle kostuums. Ik vind het belangrijk om een gepersonaliseerde ervaring te creëren voor elke gelegenheid.

Onze jazz pakketten

Intieme zetting

Onze solist speelt solo op uw evenement, waarbij sfeervolle tonen op trompet en flugelhorn of saxofoon zorgen voor een relaxte ervaring. Ondersteund door zorgvuldig geselecteerde backing tracks word het evenement voorzien van fijne live Jazz & soul muziek.

R

Vanaf 30 tot 120 minuten

R

Incl. techniek & geluid

R

Saxofonist of Contrabassist

R

1 speeluur extra € 150,-

Vanaf € 450,-

Middelgrote Evenementen

Ideaal voor corporate events, congressen, bruiloften, beurzen & horeca-evenementen! Trompettist of saxofonist, ondersteund door live backing tracks, brengen een veelzijdige mix van jazz en herkenbare pop nummers.

 

R

Vanaf 30 tot 120 minuten

R

Incl. techniek & geluid

R

Saxofonist of Pianist

R

Herkenbare nummers

Vanaf € 550,-

Grote Evenementen

Speciaal ontworpen voor hoogwaardige evenementen zoals gala’s, exclusieve diners en recepties. Laat onze jazzsolist je gasten verwennen met een unieke mix van relaxte jazz & Soul, wat resulteert in een fijne en chique ervaring. 

R

Vanaf 60 tot 180 minuten

R

Incl. techniek & geluid

R

Gitaar of zanger(es)

R

1 speeluur extra € 150,-

Vanaf € 650,-

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in, zelfs als u advies nodig heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.

 • 1
 • 2

Jazz artiest boeken?

Vraag een offerte aan en je ontvangt van ons de prijzen en beschikbaarheid voor jouw event. Heb je nog vragen of wil je even bellen? Bel dan 06  439 982 96.

R

Altijd een scherp All-in tarief

R

Incl. techniek & geluid

R

Wij treden op in heel Nederland

Topkwaliteit Jazz

Onze getalenteerde muzikanten brengen een gevarieerde selectie van jazz, soul en moderne hits, waardoor we een rijke muzikale diversiteit bieden. U kunt op ons rekenen voor hoogwaardige jazz optredens die naadloos aansluiten op uw evenement.

Elegante stijl

Ervaar de perfecte combinatie van muziek en stijl. Onze muzikanten verschijnen altijd in stijlvolle pakken tijdens onze solo jazz shows, waardoor uw evenement een symbool wordt van klasse en verfijning.

Zorgeloze experience

Ontspan en laat ons de zorgen wegnemen. Dankzij onze All-Inclusive garantie verzorgen wij de complete muzikale setting voor de solo jazz show, inclusief professionele geluidssystemen die moeiteloos geïntegreerd worden, zelfs als het evenement al in volle gang is.

FAQ

Wat maakt de Solo Jazz Show van Valerio de Gama uniek?

Valerio de Gama brengt een melodieuze afstemming van live instrumentatie en professionele backing tracks, variërend van traditionele jazz tot ontspannen pop en soul. Zijn show belooft een vleugje klasse en goede sfeer, geïnspireerd door grootheden als Miles Davis en Chet Baker. De mogelijkheid om een saxofonist toe te voegen biedt een extra dimensie aan de muzikale ervaring.

Welke interactieve elementen en verzoeknummers worden tijdens het optreden ingezet?
 • Valerio de Gama betrekt het publiek bij zijn Jazz solo optreden met interactieve elementen en biedt de mogelijkheid tot verzoeknummers on the spot. Zijn repertoire wordt afgestemd op de wensen van het publiek en de gelegenheid, waardoor elke show een unieke ervaring wordt.
Welke garanties biedt Valerio de Gama voor zijn Solo Jazz Show?
 • Valerio de Gama staat garant voor consistentie en topkwaliteit in zijn Jazz shows. Deze shows brengen een gevarieerde selectie van jazz, soul en moderne hits, en de elegante stijl van de muzikanten, gepresenteerd in stijlvolle pakken, zorgt voor een symbool van klasse en verfijning. Daarnaast biedt hij een zorgeloze ervaring met zijn All-Inclusive garantie, waarbij hij de complete muzikale setting verzorgt, inclusief professionele geluidssystemen.
Hoe kan ik de Solo Jazz Show van Valerio de Gama boeken?

Het organiseren van uw evenement met onze Jazz show is moeiteloos en transparant. Van het eerste contact tot de uiteindelijke uitvoering, wij bieden een gestroomlijnd proces:

 1. Contacteer Ons: Via e-mail, telefoon of ons offerte formulier.
 2. Persoonlijke Consultatie: We nemen de tijd om uw evenement en voorkeuren te bespreken.
 3. Op Maat Gemaakte Offerte: U ontvangt een voorstel op maat, afgestemd op uw wensen.
 4. Bevestiging: Na uw goedkeuring zetten we de laatste details op een rijtje en ontvangt u een contract.
Wat zijn de tarieven voor de Solo Jazz Show van Valerio de Gama?

De tarieven variëren afhankelijk van de duur van het optreden:

 • 5 – 60 min: v.a. €450
 • 60 – 90 min: v.a. €550
 • 90 – 120 min: v.a. €650
 • Op maat: v.a. €750 Neem contact op voor specifieke prijsafspraken en op maat gemaakte opties.
Open chat
Hulp nodig ?
Hallo
Hoe kunnen wij u helpen?