16+
JAAR ERVARING
16+
JAAR ERVARING
16+
JAAR ERVARING
16+
JAAR ERVARING

Entertainment

Ik ben als professional zeer breed inzetbaar. Ben je opzoek naar een sessie muzikant, trompettist voor een musical of band? Of ben je op zoek naar een heerlijk relaxte jazz/soul show voor een evenement?? Een swingende brassband die alle voeten van de vloer krijgt? Een trompetterende Kerstman? Of een supergezellig en muzikaal kinderfeest het kan allemaal! Ik bied professionele shows en entertainment voor elke gelegenheid, groot en klein. Verzoekjes of speciale wensen? In overleg is alles mogelijk!

sample35

JAZZ Solo

sample35

JAZZ duo

sample35

jazz trio

Biografie

‘Het leven bestaat uit ritme, het is een constante beweging’

Valerio de Gama is een jonge ambitieuze trompettist, arrangeur en componist. Door de jaren heen ontwikkelde hij zijn eigen stijl en sound, gekenmerkt door energie en lyriek . Hij is een krachtige speler die zeer sterk is in ritmisch spel en timing. Een echte leadsolist, maar ook een beest in secties. Valerio heeft een brede muzikale interesse en is zeer veelzijdig. Van Bigbands tot solo, van Pop, Latin, Caribische en Afrikaanse ensembles tot jazz. Hij heeft driemaal de Battle of Drums gewonnen, mede-dankzij zijn arrangementen en leiding in de brass-sectie. Daarnaast heeft hij meerdere tv, theater en musical producties op zijn naam staan.

Vraag offerte aan 

Hier is waar de magie van jazz tot leven komt! Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een onvergetelijke jazz-ervaring? U bent slechts één stap verwijderd van het creëren van een evenement dat uw gasten niet snel zullen vergeten.